LOS DÍAS AJENOS

Bob Pop

Dimarts, 2 de maig

Sábado, 2 de mayo

19:30 h

15 €


70’ 

Autoria: Bob Pop

Intèrpret: Bob Pop        

Producció executiva: Mercè Puy i Xen Subirats

Producció: Rosa Domingo

Comunicació: Meritxell Abril, Andrea Calbet i Gemma Saperas

Espai escènic: Rosa Domingo i Carlos Rodríguez García

Disseny de cartell: Andreu Buenafuente

Una producció de Bob Pop i El Terrat

Los Días Ajenos és un espectacle de veus i memòria, creat i interpretat per Bob Pop a partir del seu llibre Días Ajenos; un monòleg (a vegades) carregat de literatura i d’una aclaparadora sinceritat, humor, capacitat d’anàlisi i síntesi sorprenents.

Durant noranta minuts, un Bob Pop en estat pur, sense guió i amb una improvisació vital, repassa la seua vida mitjançant els diaris dels altres i els propis. Un collage d’experiències de la mà, la ullada i l’empatia d’una de les personalitats més transgressores i mordaces dels últims anys.

Los Días Ajenos de Bob Pop es un espectáculo de voces y memoria creado e interpretado por Bob Pop a partir de su libro Días Ajenos; un monólogo (a veces) cargado de literatura y de una aplastante sinceridad, humor, capacidad de análisis y síntesis sorprendentes.

Durante noventa minutos, un Bob Pop en estado puro, sin guión y con una improvisación vital, repasa su vida a través de los diarios de otros y los propios. Un collage de experiencias de la mano, la mirada y empatía de una de las personalidades más transgresoras y mordaces de los últimos años.