LA AMIGA DE MI AMIGA

Zaida Carmona

Diumenge, 7 de maig

Domingo, 7 de mayo

18:30 h

3 €


89’ / V.O.S. Cast. / Cinema + col·loqui posterior

Direcció: Zaida Carmona

Interprets: Zaida Carmona, Rocío Saiz, Alba Cros, Thaïs Cuadreny, Aroa Elvira, Marc Ferrer

Guion: Zaida Carmona, Marc Ferrer

Tenen trenta anys però viuen com quan en tenien vint, encara que ja no tenen edat per a convertir-se en joves promeses. Estan enamorades de l’amor, però, mentre el busquen, es destrossen les unes a les altres, errant d’exnòvia en exnòvia, de relació en relació. Amb el pop i l’autoficció com a teló de fons i l’aparició d’una coneguda cantant que mai sabem si és del tot real, La amiga de mi amiga és un joc que s’inicia quan Zaida, després d’una ruptura, torna a la ciutat.

Tienen treinta años, pero viven como cuando tenían veinte, aunque ya no tienen edad para convertirse en jóvenes promesas. Están enamoradas del amor, pero, en su búsqueda, se destrozan unas a otras, errando de exnovia en exnovia, de relación en relación. Con el pop y la autoficción como telón de fondo y la aparición de una conocida cantante que nunca sabemos si es del todo real, La amiga de mi amiga es un juego que se inicia cuando Zaida, después de una ruptura, vuelve a la ciudad.