EL XIQUET QUE VOLIA UNA FALDA ESCOCESA

Bullanga Cia. Teatral

Dissabte, 6 de maig

Sábado, 6 de mayo

18:30 h

6/4 €


60′ / valencià / Edat: A partir de 6 anys.

Intèrprets: Gabriel Benavent, Estela Marínez, Vicent Pastor

Text i direcció: Adrián Novella

Ajudanta de direcció i producció executiva: Ariana Higón

Composició i direcció musical: Raquel Molano

Escenografia: Luis Crespo

Vestuari: Sara Recatalà

Il·luminació: Ximo Olcina

Espai Sonor: Eduardo Soriano

Producció: BULLANGA CIA. TEATRAL

Què passa si un xiquet vol una falda? Què passa si no li deixen en portar d’una? Doncs, en aquest cas, el xiquet vol encetar un viatge cap a l’únic lloc que coneix on els homes poden portar falda: Escòcia.

Un viatge real o imaginari en el qual els pares esdevenen companys, mestres, enemics… però, també cavallers, fades, ovelles roqueres i bruixes shakespearianes per tal de fer reflexionar el fill sobre què està demanant, encara que són ells els qui han d’avaluar les idees preconcebudes i els judicis que tenen cap a l’ús d’una peça de roba. Un camí cap a l’acceptació i el creixement del xiquet i, especialment, de tota la família.

¿Qué pasa si un niño quiere una falda? ¿Qué pasa si no le dejan llevar una? Pues, en este caso, este niño quiere emprender un viaje hacia el único lugar que conoce donde los hombres pueden llevar falda: Escocia.

Un viaje real o imaginario en el que los padres se convierten en compañeros, maestros, enemigos… pero también en caballeros, hadas, en ovejas rockeras y en brujas shakesperianas, para hacer reflexionar a su hijo sobre lo que está pidiendo, aunque realmente, son ellos quienes deben valorar las ideas preconcebidas y los juicios que tienen hacia el uso de una prenda de ropa. Un camino hacia la aceptación y el crecimiento para el niño y, especialmente, para su familia.