SEDIMENTOS

Dijous, 5 de maig

Jueves, 3 de mayo

IVC-LA FILMOTECA • 19:30 h

3€


Esp. / 89’ / 2021 / DOC

Dir: Adrian Silvestre

Cast: Lena Brasas, Alicia de Benito, Cristina Millán, Tina Recio, Saya Solana, Yolanda Terol.

Sis dones trans viatgen a un xicotet poble lleonés, on exploraran insòlits paisatges, així com els se- crets de la seua pròpia personalitat. Buscant res- postes sobre allò que les uneix com a grup, apren- dran a tractar les seues diferències.

Una història tendra i divertida sobre l’empatia, la individualitat i la necessitat de pertinència. Una radiografia en present, que mira cap al passat i es projecta cap al futur, celebrant l’extraordinària possibilitat de ser úniques i irrepetibles. Un dels documentals revel·lació de 2021, guanyador entre d’altres del Premio Feroz Arrebato de No Ficción.

Seis mujeres trans viajan a un pequeño pueblo leonés donde explorarán insólitos paisajes, así como los entresijos de su propia personalidad. Buscando respuestas sobre aquello que las une como grupo, aprenderán a lidiar con sus diferencias.

Una historia tierna y divertida sobre la empatía, la individualidad y la necesidad de pertenencia. Una radiografía en presente, que mira al pasado y se proyecta al futuro, celebrando la extraordinaria posibilidad de ser únicas e irrepetibles. Uno de los documentales revelación de 2021, ganador entre otros del premio Feroz Arrebato de No Ficción.