LA RESISTENCIA TRANS

Dijous, 6 de maig

Entrada: 3€

19:30 h


Dir.: Claudia Reig


Esp / 70’ / 2019 / DOC

Carmen i Gloria són dues dones trans amb biografies i processos vitals molt diferents.

Carmen s’ha proposat reivindicar la memòria de les trans represaliades al llarg de la història, a través d’una obra de teatre. Gloria s’enfronta a la seua transició en una situació econòmica precària i amb dificultats per a trobar faena. Les seues històries s’esdevenen mentre la societat i les lleis avancen a un ritme que no sempre garanteix l’empara legal en tots els àmbits de les persones trans.

Carmen y Gloria son dos mujeres trans con biografías y procesos vitales muy  distintos. 

Carmen se ha propuesto reivindicar la memoria de las trans represaliadas a lo largo de la historia, a través de una obra de teatro. Gloria se enfrenta a su transición en una situación económica precaria y con dificultades para encontrar empleo. Sus historias ocurren mientras la sociedad y las leyes avanzan a un ritmo que no siempre garantiza el amparo legal en todos los ambitos de las personas trans.